FacebookMobile AppsKas naujo

Kaip galite ištrinti viską, ką „Facebook“ žino apie jūsų veiklą

Ištrinkite „Facebook“ ryšių istoriją kitose svetainėse ir programose

Jei esate „Facebook“ vartotojas, tikėtina, kad ne kartą pasirinkote prisijungti prie svetainės ar prisijungti prie programos naudodami „Facebook“ paskyrą. Tai yra patogesnis būdas nei palengvinti vartotojams naudojimą visose svetainėse ir visose programose. Prisijungimas prie „Facebook“ su programa ar svetaine patiria tam tikras išlaidas, kurių jūs teoriškai nejaučiate, tačiau jos egzistuoja. Kai nuspręsime susisiekti su „Facebook“ tinklalapyje ar programoje, „Facebook“ įmonė žinos, kokia yra mūsų interesų sritis, ir pateiks reklamą bei straipsnius pagal mūsų ryšius su trečiųjų šalių programomis.

Praėjusiais metais „Facebook“ buvo priversta leisti vartotojams ištrinti visą „Facebook“ paskyros istoriją trečiųjų šalių svetainėse ir programose. Nors bendrovė paskelbė, kad tai įvyks nuo 2018 m., Tik dabar, 2020 m. Pradžioje, vartotojai turi šią galimybę.
Tai panašu į slapukus ir talpyklas interneto naršyklėje („Chrome“, „Firefox“, „Safari“. „Opera“ ir kt.).
Naujausiame „Facebook“ programos atnaujinime androidas ir „iOS“, „Facebook“ pristatė galimybę vartotojui ištrinti šią istoriją.

Kaip ištrinti „Facebook“ paskyros sąveikos su svetainėmis ir programomis istoriją

Paprasčiausias yra iš mobiliųjų programų, skirtų androidas arba „iOS“. Pirmiausia įsitikinkite, kad turite naujausią „Facebook“ programos versiją.

1. Nustatymai ir privatumas
2. Nustatymai
3. Ne „Facebook“ veikla
4. Išvalyti

Atlikus šį veiksmą bus ištrinta visa sąveikos su trečiosiomis šalimis istorija, tačiau atminkite, kad gali būti įmanoma prisijungti po kai kurias svetaines ir programas, kuriose autentifikavimui naudojote „Facebook“ paskyrą.

Ši operacija neištrina paieškos istorijos „Facebook“ ar kitos programos nuostatos. Tai griežtai nurodo „Facebook“ sąveiką su trečiosiomis šalimis.

Žymės

Palikti atsakymą

Atgal į viršų mygtukas
arti